Sve za kupaonicu!

O NAMA

Sirena KS d.o.o. je trgovačko društvo osnovano 2009. godine u Zaprešiću. Maloprodajni salon nalazi se u Sesvetskom Kraljevcu, na adresi Kobiljačka cesta 33.

U relativno kratkom periodu poslovanja, Sirena KS d.o.o. se, sa svojim profesionalnim pristupom i iskusnim osobljem, te prateći potrebe hrvatskog tržišta, vrlo brzo visoko plasirala u graditeljstvu i trgovini.

Iz svog asortimana možemo izdvojiti veliki izbor keramičkih pločica i prateće opreme najpoznatijih svjetskih proizvođača, a namijenjenih uređenju kuhinja, kupaonica, dnevnih boravaka i ostalih prostorija interijera, kao i balkona, terasa i ostalih vanjskih prostora. Također, nudimo i raznolik izbor kupaonskog namještaja i prateće opreme namijenjene uređenju kupaonica, toaleta i ostalih sanitarnih prostorija .
Uz našu široku ponudu, u našoj trgovini uvijek ćete naići i na ljubazno osoblje, spremno da Vam u svakom trenutku pruži prave informacije.

Pažljivo odabran asortiman proizvoda zadovoljit će potrebe svih klijenata za kompletnim uređenjem kupaonica po najnovijim trendovima, uzimajući u obzir tehničke zahtjeve i financijske mogućnosti.

Posjetite nas i uživajte u fantastičnom izboru!

KUPAONSKE KADE

TUŠ KADE

TUŠ KADE